DajTo

Teória veľkého tresku VI

17.1.2019 od 14:40 do 16:25

VI. 16/24
Blíži sa Valentín a každý z partie má plány, ako ho stráviť. Howard chce svojim prepracovaným darčekom potešiť, v poslednej dobe mrzutú, Bernadette. Leonard berie Penny do reštaurácie a Sheldon sa chystá pretrpieť rande s tým, že dar pre Amy vybrala Alex. Raj, aby nebol sám, presvedčí Stuarta, aby usporiadal párty pre všetky osamelé duše.
VI. 17/24
Raj si vyjde na rande s Lucy. Tá mu však zdrhne cez okienko na toalete. Raj upadne do depresie a nemieni opustiť svoj byt. Penny nakrúca so Sheldonom epizódu jeho dokumentu „Zábava s vlajkami“. Dá mu dokonca pár dobrých tipov...
VI. 18/24
Raj si chce nechať poradiť od dievčat tipy na skvelé prvé rande. Nič poriadne sa však od nich nedozvie, pretože sa chytia nápadu navštíviť Disneyland!
VI. 19/24
Howard a Bernadette organizujú večierok pre priateľov a nakoľko majú v miestnosti s oblečením neporiadok, zmienia sa o tom pred Sheldonom ktorý je posadnutý upratovaním. Ten sa s nadšením vrhne do upratovania, pri ktorom nájdu neotvorený list od Howardovho otca k jeho osemnástym narodeninám.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist