DajTo

Na úteku v džungli

9.12.2018 od 22:00 do 00:10

Krátka anotácia:
Fotoreportérka Avery odchádza do kolumbijskej džungle, aby zdokumentovala život skupiny revolucionárov. Odhalí však, že muži, ktorí sa tvária ako misionári sú v skutočnosti pašeráci drog a vrahovia.
Anotácia:
V kolumbijskej džungli naša hlavná hrdinka - fotoreportérka Avery (Zoë Bell) dokumentuje skupinu revolucionárov, ktorých cieľom je zlepšiť život všetkých a všetkým. Náhodou však nafotí, ako vedúci revolucionár Guillermo (Nacho Vigalondo) podreže malého chlapca. Dôvod vraždy? Chlapec videl Guillerma pri pašovaní drog. Odvtedy je fotografka na úteku. Zvíťazí pravda?
Dlhá anotácia:
Píše sa rok 1985, v kolumbijskej džungli naša hlavná hrdinka - fotoreportérka Avery Taggertová (Zoë Bell) dokumentuje skupinu revolucionárov, ktorých cieľom je zlepšiť život všetkých a všetkým. Revolucionárov vedie charizmatický Guillermo (Nacho Vigalondo), známy aj ako „El Guero“. Avery však veľmi rýchlo pochopí, že tento obdivovaný muž je v skutočnosti chladnokrvný násilník. Náhodou sa jej podarí nafotiť, ako El Guero podreže malého chlapca. Dôvod vraždy? Chlapec videl Guillerma pri pašovaní drog. Odvtedy je fotografka na úteku a ukrýva sa v džungli. Jej snímky môžu Guillerma diskreditovať, je preto rozhodnutý za každú cenu Avery nájsť a zbaviť sa jej. Tento brilantný psychopat je však aj veľmi dobrý taktik a vojna s ním nebude vôbec jednoduchá. Avery napriek tomu neprestáva bojovať – za svoj život a príbeh, ktorý zachytil jej fotoaparát...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist