DajTo

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad II (11-13/23)

25.11.2018 od 17:10 do 20:15

II. 11
Tajomné jazero: Známy súkromný detektív nájde v jazere auto nezvestného poručíka námornej pechoty, dediča miliónovej firmy. Práve v tej chvíli sa do vyšetrovania zapojí NCIS. Prvý dôkaz naznačuje, že muž bol zastrelený a potom auto s mŕtvolou spadlo do jazera. Slávny detektív sa už vidí ako majiteľ štedrej odmeny za dolapenie vraha. Tým by mal byť brat obete. Gibbsovi sa však dôkazy nepozdávajú, a tak všetko znova dôkladne preverí. Z vraždy sa náhle stane autonehoda a detektív čelí žalobe kvôli manipulácii s dôkazmi.
II. 12
Dvojník: NCIS začína vyšetrovať údajnú vraždu poddôstojníka, počítačového experta. Telefónny operátor bol svedkom údajnej vraždy vo chvíli, keď muž telefonoval. Tím NCIS však zistí, že vražda bola fingovaná. Muž práve pracoval na počítačovom programe pre námornú zdravotnú službu a cez tento program dokázal ukradnúť veľké množstvo liekov. Gibbsovmu tímu pomáha s vyšetrovaním poručík Cheney. Keď sa však polícia a NCIS vyberú po stope počítačového experta, nájdu ho naozaj mŕtveho...
II. 13
Ľudská skladačka: Patológ Mallard konečne zistí, kto bol jedným z troch rozkúskovaných tiel, ktoré mal už dlhšie v pitevni. Vo všetkých troch prípadoch išlo o súdnych úradníkov z prípadu, v ktorom figuroval aj samotný Mallard. Išlo o muža, ktorý znásilnil a zavraždil príslušníčku námornej pechoty. Gibbs rýchlo pochopí, že Mallardovi hrozí nebezpečenstvo. Bohužiaľ, páchateľ poblúzni Kate Toddovú a patológa unesie. Začínajú sa preteky s časom, aby našli Mallarda ešte na žive.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist