DajTo

Čierny zoznam I (13-15/22)

11.11.2018 od 22:55 do 01:35

13/22 – Agentúra Cyprus č. 64
Liz rieši prípad cyperskej adopčnej agentúry. Jej klienti si vyberajú z neobmedzenej genetickej ponuky vlastností dieťaťa, ktoré si prinesú domov. Red ale oznámi Liz, že agentúra deti kradne a potom ich predáva k osvojeniu novým rodičom. Navyše zistí, že tieto deti určené na osvojenie rodia ženy kriminálničky. Liz v spolupráci s FBI zatýka šéfa agentúry ...
14/22 – Madeline Prattová č. 73
Red a Liz riešia prípad sošky Atargatis a zločineckého zoskupenia Kungurskej šestky. Hovorí sa, že keď skončila studená vojna, vlastník sošky do nej ukryl zoznam sovietskych agentov. Red a Liz zistia, že Kungurská šestka nie sú ľudia, ale jadrové bomby, ktoré sovietski agenti ukryli na území USA.
15/22 – Sudca č. 57
Na ceste v Pensylvánii je nájdený zmätený muž, z ktorého sa vykľuje dvanásť rokov nezvestný federálny žalobca Hastings. Pre Reddingtona je to potvrdením starého väzenského mýtu o existencii samozvaného Sudcu, ktorý je poslednou inštanciou nevinne odsúdených a napráva krivdy metódou "oko za oko". Pretože sa traduje, že väzni svoje žiadosti adresované Sudcovi nechávajú vo vrátených knihách, Elizabeth s Resslerom sa zamerajú na jedno väzenské skladisko kníh vo Virgínii, kde objavia aj miestnosť sudcovho pomocníka, ktorý im však unikne. Nájdu tam však spis bývalého vojaka Rifkina, ktorý má byť čoskoro popravený.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist