DajTo

Lovec zločincov III

27.10.2018 od 09:15 do 14:00

III. 19
Tím nie je schopný zabrániť smrti ženy, ktorú Stroj označil. Žena bola zabitá výbuchom, pri ktorom sa útočník z teroristickej organizácie Vigilance sám odpálil. Stroj však ihneď určí ďalšieho klienta, ktorého musia Reese a Shawová ochrániť. Ide o štátneho žalobcu Matthewa Reeda.
III. 20
Tím má za úlohu chrániť kongresmana Rogera McCourta. Reeseovi sa však zdá, že senátorovi nehrozí žiadne nebezpečie. Čoskoro vyjde najavo, že senátor Strojom označený kvôli svojim kšeftom s tajnou organizáciou Decima. Reese pochopí, že Stroj od tímu chce, aby bol senátor eliminovaný.
III. 22
Finch je v zajatí Decimy a Greer sa od neho snaží dostať potrebné informácie. Medzitým však Stroj odhalí ďalšie možné obete. Medzi nimi sú prekvapivo aj Greer a šéfka tajnej služby. Ďalšími sú senátor Garrisson a asistent prezidenta.
III. 23
Collier pokračuje na súde so zadržanými. Keď s ním prezidentov asistent nechce spolupracovať, priamo pred kamerou ho zastrelí. Finch, ktorý nechce, aby niečo také postihlo niekoho z ďalších zadržaných, začne s Gollierom spolupracovať a všetko okolo Stroja berie na seba.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist