DajTo

Lovec zločincov III (18-21/23)

20.10.2018 od 10:30 do 14:50

III. 18
Tím musí zachrániť Mariu Martinez, ktorú Stroj označil ako možnú obeť. Ako sa ukáže, žena sa snaží pomôcť svojmu známemu z Iraku, ktorý bol úradmi označený za možného teroristu. Maria však vie, že muž nikdy nemal s teroristom nič spoločné a že dokonca robil v Iraku pre Američanov tlmočníka. Stopa vedie ku Kenovi Davisovi, šéfovi veľkej firmy, ktorá do Iraku dodávala dôležité zariadenie...
III. 19
Tím nie je schopný zabrániť smrti ženy, ktorú Stroj označil. Žena bola zabitá výbuchom, pri ktorom sa útočník z teroristickej organizácie Vigilance sám odpálil. Stroj však ihneď určí ďalšieho klienta, ktorého musia Reese a Shawová ochrániť. Ide o štátneho žalobcu Matthewa Reeda.
III. 20
Tím má za úlohu chrániť kongresmana Rogera McCourta. Reeseovi sa však zdá, že senátorovi nehrozí žiadne nebezpečie. Čoskoro vyjde najavo, že senátor Strojom označený kvôli svojim kšeftom s tajnou organizáciou Decima. Reese pochopí, že Stroj od tímu chce, aby bol senátor eliminovaný.
III. 21
Greer sa snaží nájsť Fincha, ten však zmizol. Preto začne pátrať po ľuďoch, ktorí ho môžu nejakým spôsobom k Finchovi priviesť. Stroj Samaritan určí bývalú Finchovu snúbenicu Grace. Reese sa to vďaka superpočítaču dozvie a spoločne so Shawovou a Root sa ju pokúsia ochrániť.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist