DajTo

Lovec zločincov III (13-17/23)

13.10.2018 od 09:10 do 14:50

III. 13
Reese nastúpi do lietadla s úmyslom odletieť do Istanbulu a s tímom nadobro skončiť. Už na letisku príde na to, že došlo k prehodeniu jeho sedadiel v lietadle. Na svoje prekvapenie zistí, že ho kontaktuje superpočítač a zadáva mu úlohu ochrániť cestujúceho Owena. Ten je v doprovode maršalov na ceste na súd, kde má svedčiť proti drogovému kartelu...
III. 14
Kelli Lin bola v minulosti olympijskou víťazkou v gymnastike a teraz svoje schopnosti využíva na profesionálne lúpeže. Tím však skoro zistí, že Kelli Lin nekradne umelecké predmety z vlastnej vôle, ale pretože jej jej šéf Cyril uniesol dcéru a dnes ju pomocou uneseného dievčaťa do akcií núti. Tím taktiež odhalí, že ďalším umeleckým predmetom, ktorý má Kelli ukradnúť, je Gutenbergova Biblia.
III. 15
Tentokrát je v ohrození Sandra, operátorka linky 911. Finch sa tam nechá zamestnať a má tak Sandru neustále pod dohľadom. Čoskoro sa objaví hrozba - záhadný vydierač unesie malého chlapca a na výmenu chce, aby Sandra zmazala záznamy volania ľudí na tiesňovú linku, ktoré prebehli v posledných dvoch dňoch. Finch posiela do bytu uneseného chlapca Reesa a Shawovú.
III. 16
V tejto epizóde sa dej vracia o tri roky späť, kedy Finch so svojou činnosťou s ochranou ohrozených osôb po prvýkrát začínal. V tej dobe pre neho pracoval bývalý žoldnier Dillinger. Vtedy superpočítač vyhodnotil ako ohrozenú osobu počítačového analytika Daniela Caseyho, ktorý sa podieľal na testovaní firemného softvéru pre rôzne firmy, a bez toho aby o tom vedel, pracoval tiež pre tajnú organizáciu. Dillinger dostane úlohu Caseyho ochrániť...
III. 17
Superpočítač označí ako rizikovú osobu opravára Cyrusa. Idú po ňom Greerova, Decima aj tajný spolok Vigilance, pretože Cyrus má kľúč k laboratóriu, kde vyvinuli čip, vďaka ktorému pôjde spustiť Samaritán. Finchovi ľudia aj Root majú čo robiť, aby muža ochránili.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist