DajTo

Ľudia zajtrajška (13-17/22)

21.4.2018 od 10:05 do 15:25

13/22
Aby sa Astrid mohla vrátiť domov a Ultra jej dala pokoj, Stephen sa dohodne so Zakladateľom, že mu nájde jeho rebelujúcu dcéru Cassandru. Do pátrania zapojí aj svojich priateľov z Ľudí zajtrajška. Cassandru sa im napokon podarí nájsť, no Cara s Johnom majú opäť medzi sebou nezhody a Cara sa ich rozhodne rázne vyriešiť. Stephenova matka skrýva veľké tajomstvo, ktoré vypláva na povrch.
14/22
Ultra aj Ľudia zajtrajška pátrajú po nájomnom vrahovi so schopnosťami. Čoskoro zistia, že ide o dvoch bratov - dvojičky. Jeden z nich je človek - ten vraždí, druhý patrí medzi Ľudí zajtrajška a svoje schopnosti využíva na to, aby sa s bratom teleportovali k obeti. Jedikiah má aj iný dôvod, prečo chce bratov dolapiť. Už roky sa pokúša o prenos schopností z človeka na človeka a dvojičky sú pre neho ideálny pokusný subjekt.
15/22
Julian je späť a túži sa Care pomstiť. Chytí ho Ultra, no Julian sa s nimi pokúša dohodnúť, že pre nich vypátra úkryt Ľudí zajtrajška. Jedikiah s plánom súhlasí a dá mu na povel agentov aj likvidačný tím. Chce si však poistiť aj Julianovu poslušnosť, a tak mu do nosa vloží nálož, ktorá exploduje za 18 hodín.

16/22
V meste sa objaví nové dievča so schopnosťami. Využíva ich na chytanie zločincov a ako svoj podpis necháva na mieste ružu. Russell si myslí, že ide o jeho bývalú priateľku Taliu, ktorá si priala stať sa superhrdinkou. Pátrajú po nej nielen Ľudia zajtrajška, ale aj Ultra. Hillary konečne získa dôkaz, že Stephen pomáha uniknúť niektorým prebudeným.
17/22
Cara veľmi silno cíti čerstvo prebudené dievča. Ako sa neskôr ukáže, je to jej mladšia sestra Sophie. Tá sa chce stať profesionálnou baletkou a odmieta sa zmieriť s predstavou, že by mala zvyšok života utekať pred Ultrou. Jedikiah presvedčí Stephena, že smrť jeho otca bola súčasťou väčšieho plánu ako zabiť Zakladateľa.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist