DajTo

Teória veľkého tresku IX

1.3.2019 od 14:40 do 16:25

IX. 6/24
Leonard so Sheldonom majú problém. Švédsky vedecký tím chce urobiť experiment pre dokázanie či vyvrátenie ich hypotézy. A tak musia konať! Experiment treba spraviť skôr, ako sa doňho pustia Švédi. Na uskutočnenie experimentu však treba veľké množstvo hélia a zásoby na univerzite má Kripke. Druhá možnosť je zohnať hélium na čierno...
IX. 7/24
Za Sheldonom príde Will Wheaton a Adam Nimov. Chcú s ním, ako s jedným z najvernejších fanúšikov, nakrútiť dokument o nedávno zosnulom Leonardovi Nimovovi alias Spockovi. Sheldon tak postupne na kameru odhaľuje svoj názor na Spocka, ale zároveň aj svoje vnútro a problémy spojené s rozchodom s Amy.
IX. 8/24
Sheldon sa rozhodne zabudnúť na Amy tak, že si nájde novú ženu. A s tým by mu mali pomôcť Raj a Howard. Medzitým má Amy prvé rande so svojim novým utajovaným priateľom Daveom. Všetko by bolo v poriadku, keby nebol Dave obrovským fanúšikom práce Dr. Sheldona Coopera a neváha ho pritom preberať celý večer.
IX. 9/24
Je tu Deň vďakyvzdania a každý z partie má iné plány, ako ho stráviť. Penny a Leonard chcú byť doma a niečo dobré si uvariť. Bernadette, Howard, Raj a Emily idú pomáhať ľuďom v núdzi servírovať jedlo. A Sheldon? Ten má lístky do akvária. Vezme so sebou svoju kamarátku Amy. Ich spoločný výlet nakoniec predznamená niečo veľké!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist