DajTo

Teória veľkého tresku VIII

18.2.2019 od 14:40 do 16:25

VIII. 12/24
Sheldon s Leonardom sa tešia na večer strávený hraním hry na tému Pána prsteňov. Lenže dámy s ich rozhodnutím nesúhlasia a rozhodnú sa vytiahnuť ich von. A tak Sheldon s Leonardom skončia na sedačkách v obchode s dámskym oblečením. Raj medzitým čaká správy od NASA o tom, či sa sonda vyslaná na Pluto pred deviatimi rokmi zapne a bude fungovať tak, ako má.
VIII. 13/24
Sheldon stagnuje. Nedarí sa mu v jeho bádaní. Rozhodne sa preto pre experiment. Aby podnietil svoju vlastnú predstavivosť, začne budovať tvorivé prostredie. A nebol by to Sheldon, keby v tom nebolo niečo extra. Tvorivé prostredie musí byť podľa neho plné stresu a nepríjemnej atmosféry, ktorú mu majú pomôcť vybudovať jeho priatelia.
VIII. 14/24
Penny pri večeri vnukne Leonardovi myšlienku, ktorá by mohla úplne zmeniť pohľad na vesmír a jeho štruktúru. Keď Leonard prednesie myšlienku Sheldonovi, je uchvátený. Okamžite sa preto pustia do jej realizácie a spíšu prácu, ktorú zverejnia na internete. Tá je podrobená kritike, ale ako sa ukáže, kritikom je samotný Stephen Hawking!
VIII. 15/24
Amy sa spriatelí s Barrym, Sheldonovým odvekým nepriateľom. A cez to sa Sheldon samozrejme nedokáže len tak preniesť. Penny mu poradí, aby to nechal plávať, s čím mu rada pomôže. Pri svojej snahe príde na to, že Amy na nej svojvoľne robí experiment. Howard má zase ťažké srdce na Stuarta, ktorý do svojho zrenovovaného obchodu s komiksami použil nábytok z domu Wolowitzovcov. To všetko ide bokom, keď Howardovi zavolá teta, že má preňho zlú správu...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist