DajTo

Súboj cti

19.12.2018 od 20:15 do 22:15

Krátka anotácia:
Chris Dubois ukradne peniaze, aby zabezpečil deti žijúce na ulici. Keď ho odhalia, ujde na pašerácku loď a zostáva na malom ostrove, kde cvičí bojové umenia až zvíťazí v súťaži o Zlatého draka...
Anotácia:
Mladý Newyorčan Christopher Dubois (Jean-Claude Van Damme) spolu s priateľmi okradne miestneho mafiána a na úteku pred jeho zabijakmi sa omylom ocitne na palube lode, ktorá pašuje zbrane. Pašeráci sa ho ale potrebujú zbaviť a Dubois skončí v mori. Pred žralokmi ho zachráni útok pirátov, vedený Lordom Edgarom Dobbsom (Roger Moore). Chris sa k pirátom pridáva a verí, že cieľom cesty bude New York. Dobbs ho však vysadí na siamskom ostrove, kde si starý obchodník všimne Chrisove športové a bojové schopností, zaradí ho medzi svojich zverencov a zasvätí do tajov bojových umení. O šesť mesiacov sa Chris opäť stretáva s Dobbsom a požiada ho, aby mu pomohol dostať sa do tibetského kráľovstva, kde sa má konať veľký turnaj v bojovom umení. Hlavnou cenou súťaže, v ktorej sa zúčastnia len tí najlepší bojovníci sveta, je socha draka z rýdzeho zlata. Dobbs ale v Chrisove schopnosti neverí, a tak si vymyslí vlastný plán, ako sa zlatej sochy zmocní.
Dlhá anotácia:
Mladý Newyorčan Christopher Dubois (Jean-Claude Van Damme) okradne s priateľmi miestneho mafiána a na úteku pred jeho zabijakmi sa omylom ocitne na palube lode pašerákov zbraní. Tí sa ho chcú zbaviť, ale pred smrťou v zuboch žralokov ho zachráni útok pirátov, vedených elegantným lupičom Dobbsom (Roger Moore). Chris sa k nim pridá a pokračuje s nimi v ceste v nádeji, že sa dostane späť do New Yorku. Dobbs ho však vysadí na siamskom ostrove, kde predá svoj lup starému zákazníkovi, majstrovi bojových umení Khaovi (Aki Aleong). Ten si všimne Chrisov talent na bojové umenia a zaradí ho medzi svojich zverencov. O pol roka neskôr sa Chris opäť stretne s Dobbsom a požiada ho, aby mu pomohol dostať sa do tibetského kláštora, kde sa má konať veľký turnaj. Schádzajú sa na ňom zápasníci z celého sveta a hlavnou cenou má byť veľká socha draka, celá z rýdzeho zlata. Dobbs súhlasí, ale pretože neverí v Chrisovo víťazstvo, vymyslí si vlastný plán, ako sa sošky zmocniť. A zatiaľ čo pripravuje drzú lúpež, Chris Dubois sa radom súbojov prepracováva do finálového stretnutia, kde na neho čaká brutálny zabijak, mongolský bojovník Khan (Abdel Qissi).

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist