DajTo

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad III (6-8/24)

16.12.2018 od 17:10 do 20:15

III. 6
Web voyerov: Žena sa pred web kamerou vyzlieka a robí striptíz. Muž, ktorý ju sleduje cez kameru si všimne siluetu postavy za ňou. Napíše jej, aby sa otočila, avšak neznámy jej podreže krk priamo pred kamerou. Gibbs oznamuje tímu že bola unesená žena poddôstojníka. Volá sa Jaimy Carová. Na jej dome boli vykopnuté dvere. Jej manžel je v Iraku na polročnej misii. McGee spozná izbu, ktorú prehľadávajú, videl ju lebo mu mailom niekto poslal link na video v ktorom „akože zabijú“ ženu poddôstojníka. Zistia že Jaimy mala porno stránku, spolu s ešte jednou kolegyňou, ktorá si hovorí Skyler. Abby zistí, že Jaimy bola zavraždená pred niekoľkými dňami. Abby dostane nového asistenta Charlesa. Neskôr na jednom parkovisku v kufri auta nájdu telo Skyler.

III. 7

Kód cti: Otec so synom sú v zábavnom parku. Syn menom Zach ide na kolotoč a otec ho čaká pri zábradlí. Zach zazrie dvoch mužov s okuliarmi, ktorí sa rozprávajú s jeho otcom. Ten vzápätí zmizne. Gibbs zoznamuje tím s prípadom a hovorí, že šesťročný syn námorníka zavolal NCIS, lebo sa mu stratil. Od Zacha Gibbs zisťuje, že ich prenasledovali dvaja muži. Tím má problém, pretože o Zacha sa nemá kto postarať. Vysvitne, že od jeho otca niekto chce tajné kódy. Alebo ich vydal dobrovoľne a je zradca?

III. 8

V utajení: Tony so Zivou sú spolu v apartmáne. Začnú sa bozkávať. Vydávajú sa totiž za manželsky pár Sophie Renierová a Jean-Paul Renier. Obaja boli nájomní vrahovia, no zabili sa pri autonehode. NCIS zistí, že mali rezervovaný hotel, a preto tam poslali Tonyho a Zivu v utajení. Majú odhaliť, o čo ide. Do hotela zavolá neznámy muž a oznámi im, že v skrinke pri biblii nájdu mobil. Do prípadu sa zapletie aj FBI.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist