JOJ Plus

ZOO (34)

21.11.2018 od 15:15 do 16:05

Peter sa pokúsi zachrániť Mira pred samovraždou. Dominika si všimne, že vajíčka endemitov niekto zamenil. Peter prezradí Marošovi, čo sa mu podarilo vypátrať v Afrike. Ičo si k tigrovi Radžovi vypestoval pevné puto. Dozvie sa však, že Radža už čoskoro pôjde preč zo ZOO.
Dominika popiera, že by k Petrovi niečo cítila, voči Lucii má však obrovské výčitky svedomia. Peter sa vyhýba Lucii. Dominika mu vytkne nevhodné správanie voči jej sestre. Milan má strach z liečby, no sľúbi, že s ňou neprestane. Milan sa vráti do nemocnice, no nie je sám, svojim spolupacientom prichystá poriadnu zábavu.
Dobrodruh Peter sa vrátil na Slovensko, aby objasnil vraždu najlepšieho kamaráta, ktorého zabili v Afrike. Rohy nosorožcov sú totiž dobre zarábajúcim artiklom, kvôli ktorému organizované skupiny pašerákov neváhajú aj vraždiť. Príchod divocha Petra do Bratislavy spôsobí v ZOO viaceré turbulencie a nevôľu najmä u serióznej zoologičky a vedkyne Dominiky, ktorej usporiadaný život Peter obráti hore nohami. Obaja hrdinovia sa však k sebe čoraz väčšmi približujú, a rovnako medzi nimi narastá aj erotické a ľúbostné napätie.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist