Prima Love

Gilmorova děvčata V (2)

25.10.2018 od 19:00 do 20:00

Originální název: A Messenger, Nothing More
Krátký popis:
Rok výroby: 2004
Délka (min): 43
Hodnocení návštěvníků: 8.0 z 10 bodů (hlasovalo 36).
Typ seriálu: drama, rodinný, komedie
Země: USA
Režie: Daniel Palladino
Scénář: Daniel Palladino, Amy Sherman
Hrají: Lauren Grahamová (Lorelai Gilmore), Alexis Bledelová (Rory Gilmore), Melissa McCarthyová (Sookie St. James), Scott Patterson (Luke Danes), Keiko Agenaová (Lane Kim), Yanic Truesdale (Michel Gerard), Liza Weilová (Paris Geller), Sean Gunn (Kirk Gleason)

Popis filmu: Lorelai pracuje až do úpadu a má sklon radit všem svým zaměstnancům a starat se i to, co na starosti nemá. Luke pomáhá své sestře ve stánku na renesančním trhu a má již po krk chování TJ.
Po sedmi týdnech se tedy rozhodne k návratu domů. Lorelai a Luke se těší na pokračování svého vztahu. Rory je v Evropě a jen velice sporadicky komunikuje s Lorelai. Nakonec se však telefonicky Lorelai omluví za své jednání. Dopis, který Rory napsala Deanovi, Lorelai ještě před jejím návratem doručí Deanovi. Dopis si nedopatřením přečte Lindsey a po ostré výměně názoru se Dean odstěhuje zpátky k rodičům. Když Rory po návratu Deana vyhledá, obviní ji z toho, že se na něj dvakrát vykašlala a on jen ublížil všem svým blízkým. Kapela Lane řeší, co budou hrát na svém koncertě. Lane začíná uvažovat o svém vztahu k Zackovi.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist