DajTo

Mission: impossible 5

21.10.2018 od 20:15 do 22:55

Krátka anotácia:
Tajná vládna služba IMF je rozpustená, Ethan Hunt prenasledovaný a o slovo sa hlási organizácia, ktorej cieľom je prostredníctvom riadených teroristických útokov zaviesť trochu iný svetový poriadok...
Anotácia:
Štátnym úradníkom sa nepáčia neortodoxné pracovné metódy tajnej vládnej služby IMF (Impossible Mission Force), preto ju rozpustia a jej šéfa Ethana Hunta (Tom Cruise) chcú hnať k zodpovednosti. Medzitým sa o slovo začína hlásiť mýtická organizácia Syndikát, ktorej členmi sú bývalí agenti. Ich cieľom je prostredníctvom riadených teroristických útokov zaviesť trochu iný svetový poriadok. Aj keď Hunt nemá proti Syndikátu oficiálne poverenie a pohybuje sa v ilegalite, zhromaždí svojich skúsených kamarátov a pokúsia sa týchto profesionálnych teroristov zastaviť.
Dlhá anotácia:
Štátnym úradníkom sa nepáčia neortodoxné pracovné metódy tajnej vládnej služby IMF (Impossible Mission Force), preto ju rozpustia a jej šéfa Ethana Hunta (Tom Cruise) chcú hnať k zodpovednosti. Medzitým sa o slovo začína hlásiť mýtická organizácia Syndikát, ktorej členmi sú bývalí agenti. Ich cieľom je prostredníctvom riadených teroristických útokov zaviesť trochu iný svetový poriadok. Aj keď Hunt nemá proti Syndikátu oficiálne poverenie a pohybuje sa v ilegalite, zhromaždí svojich skúsených kamarátov (Simon Pegg, Ving Rhames a Jeremy Renner) a pokúsia sa týchto profesionálnych teroristov zastaviť. Pomáha mu aj krásna britská agentka Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), ktorá má jedinú chybičku krásy- nedá sa jej úplne veriť, pretože je veľmi pravdepodobné, že pracuje pre druhú stranu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist