DajTo

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad I (4-6/23)

21.10.2018 od 17:10 do 20:15

4
Nesmrteľný: Vyšetrovací tím pracuje na záhadnom prípade úmrtia poddôstojníka. Muž bol nájdený v mori so závažím okolo nohy. Prekvapením pre tím NCIS je, že mladík bol natoľko závislý na istej počítačovej hre, až nadobudol presvedčenie, že je nesmrteľný.
5
Kliatba: Poručík vojenského námorníctva je nezvestný už takmer desať rokov. Nikto už ani nedúfal, že sa nájde, či už živý alebo mŕtvy, až kým nepríde správa o „lovcovi jeleňov“, u ktorého sa vojak našiel. Tím NCIS sa ihneď vydáva na miesto za záhadným lovcom. Nájdu však len mumifikovanú mŕtvolu hľadaného poručíka.
6
Pomoc: Stan Berly, bývalý vyšetrovateľ NCIS, požiada o pomoc svojho bývalého nadriadeného Gibbsa. Námorníci z obsluhy záchytného zariadenia lietadiel na lietadlovej lodi boli na vychádzke, keď jednému z nich, desiatnikovi Wilksovi, preskočilo a našli ho nahého v chladničke. Pravdepodobne bol pod vplyvom drog. Gibbs zisťuje, že testy spred troch týždňov mal desiatnik negatívne. Aj samotný Wilks tvrdí, že žiadne drogy nebral. Na pristávacej ploche medzitým dostane záchvat ďalší námorník z tej istej jednotky a Gibbs začína mať podozrenie, že drogy im niekto podsúval. Krátko na to nájdu Wilksa mŕtveho...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist