DajTo

Poliši

27.8.2018 od 20:15 do 22:25

Krátka anotácia:
Dlhoročnému newyorskému policajtovi ukradli unikátnu baseballovú kartu. Keďže to bola jeho jediná nádej, ako zaplatiť blížiacu sa svadbu svojej dcéry, vydáva sa spolu s kolegom pátrať po zlodejovi.
Anotácia:
Detektív Jimmy Monroe potrebuje získať hotovosť za svoju vzácnu kartu, aby mohol zaplatiť blížiacu sa svadbu svojej dcéry. Lenže samozrejme, ako naschvál mu kartu ukradnú. Paul Hodges je Jimmyho parťák v boji proti zločinu, ktorý je však posadnutý možnou neverou svojej manželky a je pre neho takmer nemožné sústrediť sa na čokoľvek iné. Jimmy a Paul sú v snahe získať späť ukradnutú kartu pripravení porušiť všetky pravidlá.
Dlhá anotácia:
Detektív Jimmy Monroe (Bruce Willis) potrebuje získať hotovosť za svoju vzácnu kartu, aby mohol zaplatiť blížiacu sa svadbu svojej dcéry. Lenže samozrejme, ako naschvál mu kartu ukradnú. Paul Hodges (Tracy Morgan) je Jimmyho parťák v boji proti zločinu, ktorý je však posadnutý možnou neverou svojej manželky a je pre neho takmer nemožné sústrediť sa na čokoľvek iné. Jimmy a Paul v snahe získať späť ukradnutú kartu sú pripravení porušiť všetky pravidlá - s ich misiou im bude pomáhať aj zlodej Dave (Seann William Scott), ktorý však lezie Paulovi neuveriteľne na nervy. Ich protivníkom je nemilosrdný gangster. Avšak predtým, než sa im podarí získať späť miliónovú kartičku, musia najskôr zachrániť mexickú krásku, ktorá má kľúč k miliónom dolárov uloženým na špeciálnych bankových účtoch, a ktorá im má pomôcť usvedčiť nebezpečného vraha...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist