DajTo

Život je život

26.8.2018 od 20:15 do 22:25

Krátka anotácia:
Hlava rodiny, prísny František, by po boku svojich dcér rád videl schopných a úspešných mužov. Lenže všetky majú vynikajúci talent nachádzať pravý opak.
Anotácia:
Hlava rodiny, prísny František, by po boku svojich dcér rád videl schopných a úspešných mužov. Lenže všetky majú vynikajúci talent nachádzať pravý opak. Najstaršia sa musí aj so svojím neúspešným manželom nasťahovať naspäť k rodičom a v rámci možností sa naďalej pokúšať otehotnieť. Prostrednej dcére sa na päty lepia len samí exoti. A najmladšia? Tá je milostne úspešná až príliš. Má 16 rokov, je tehotná a nevie s kým. Navyše sa blíži tradičná rodinná dovolenka...
Dlhá anotácia:
Hlava rodiny, prísny František, by po boku svojich dcér rád videl schopných a úspešných mužov. Lenže všetky majú vynikajúci talent nachádzať pravý opak. Najstaršia sa musí aj so svojim neúspešným manželom nasťahovať naspäť k rodičom a v rámci možností sa naďalej pokúšať otehotnieť. Prostrednej dcére sa na päty lepia len samí exoti. A najmladšia? Tá je milostne úspešná až príliš. Má 16 rokov, je tehotná a nevie s kým. Navyše sa blíži tradičná rodinná dovolenka. Každý rok jazdia „na Macháč“, tentokrát však Jana zatúžila po mori. Potom sa ale v jej živote objaví bohémsky spisovateľ so samovražednými sklonmi a vo Františkovom živote zase krásna kolegyňa so španielskymi koreňmi. Začnú sa diať veci! Všetky malé príbehy dávajú dokopy jeden veľký a zábavný život so situáciami, ktoré pozná každý z nás. Samozrejme, nie každý vedie ešte druhý život ako neohrozený agent, František áno.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist