DajTo

Sám so strýkom Buckom

12.8.2018 od 15:25 do 17:30

Krátka anotácia:
Vyzerá to tak, že Buck už navždy zostane neskroteným mužom, ktorý sa manželstvu bude vyhýbať "zoširoka-zďaleka". Ale až do momentu, kedy mu Russelovci nezveria na pár dní svoje deti.
Anotácia:
Vyzerá to tak, že Buck (John Candy) už navždy zostane neskroteným mužom, ktorý sa manželstvu bude vyhýbať "zoširoka-zďaleka". Ale až do momentu, kedy mu Russelovci nezveria na pár dní svoje deti. Nemajú totiž inú možnosť a Buck je predsa len ich strýko a momentálne najdostupnejší a najbližší príbuzný v jednej osobe. Stredoškoláčka Tia (Jean Louisa Kelly), deväťročný Miles (Macaulay Culkin) a päťročná Maizy (Gaby Hoffman) by boli ťažký oriešok aj pre školeného pedagóga, ale strýčko Buck si vie poradiť v každej situácii.
Dlhá anotácia:
Vyzerá to tak, že Buck (John Candy) už navždy zostane neskroteným mužom, ktorý sa manželstvu bude vyhýbať "zoširoka-zďaleka". Ale až do momentu, kedy mu Russelovci nezveria na pár dní svoje deti. Nemajú totiž inú možnosť a Buck je predsa len ich strýko a momentálne najdostupnejší a najbližší príbuzný v jednej osobe. Stredoškoláčka Tia (Jean Louisa Kelly), deväťročný Miles (Macaulay Culkin) a päťročná Maizy (Gaby Hoffman) by boli ťažký oriešok aj pre školeného pedagóga, ale strýčko Buck si vie poradiť v každej situácii. Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že najbližší týždeň bude pre Bucka hotové peklo, opak je pravdou a až na vzdorujúcu Tiu v puberte si Buck poradil bez zaváhania. Tia je však zdatný protivník, a keď ju Buck chce ochrániť pred niečím, čo by jej neskôr bolo ľúto, pomstí sa mu s typickou ženskou rafinovanosťou. Vstúpi do jeho vzťahu s milenkou Chanice (Amy Madigan) a zariadi, aby sa pohádali. Bič však plieska na konci, a to Buck veľmi dobre vie. Ale nie až tak dobre, aby nebol sám zo seba prekvapený.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist