DajTo

Zoo II (11-13/13)

27.6.2018 od 22:15 do 00:40

II. 11
Tím prichádza na ruskú ambasádu vo Washingtone. Vtrhne tam rozzúrená gorila a chce ich zabiť. Davies zistí, že Robert s Jacksonom a tímom sú v lietadle. Vyhráža sa im, že pokiaľ nedostane plyn TX, zostrelia ich lietadlo vojenské stíhačky. Robert podá Jacksonovi ampulku, ktorá zmierni priebeh mutácie. Poradí mu, aby lietadlo odklonil smerom na ostrov Pangea.
II. 12
Robert odovzdáva Daviesovi vzorec na výrobu plynu TX. Tím prilieta na ostrov Pangea, aby našiel šablozubú mačku a mohli tak dokončiť výrobu lieku. Na ostrove sa stretávajú s doktorkou Nielsenovou, ktorá im vysvetľuje, že Pangea bola založená v 19. storočí skupinou vedcov, ktorí sa báli, že ľudský pokrok by mohol raz našu planétu priviesť do záhuby. Jackson sa dozvedá, že jeho otec tam bol celé dva roky. Daviesova jednotka medzitým nastúpi do lietadla a chystá sa z výšky na planétu vypustiť plyn TX s cieľom vyhubiť všetky zmutované zvieratá a milióny nevinných ľudí.
II. 13
Členovia tímu spoločne s Loganom zistia, že celý ostrov Pangea ovládli hybridné tvory, ktoré zabili všetkých vedcov. Mitch pre úspech ostatných členov tímu obetuje svoj život. Vtáky z ostrova Pangea sa dostali do všetkých kútov sveta a vyliečili všetky zvieratá. Jackson má prístup k otcovým vedeckým spisom a skúma zloženie lieku. Zistí, že liek sterilizoval celú ľudskú rasu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist