DajTo

Zoo (10, 12/13)

18.6.2018 od 22:20 do 00:40

10
Agent Brannigan hľadá všetkých členov tímu. Tí sa musia ukrývať pred zákonom. Nastáva problém, ako sa dostať do Afriky, aby mohli odchytiť leoparda, ktorý nebol vystavený materskej bunke. Jacksonov a Abrahamov starý známy, aktivista za práva zvierat, je na Floride a mohol by im s tým pomôcť. Dá im návrh- ak oslobodia zvieratá z miestnej ZOO, vezme ich do Afriky vlastným lietadlom. Tím súhlasí, zvieratá v ZOO však už boli ovplyvnené materskou bunkou a plán sa celkom zvrtne.
11
Tím sa úspešne dostane do Zambie. Aj napriek značným problémom a stratám na životoch sa im podarí získať leoparda. Alves unesie Chloe a snaží sa od nej získať informácie o plánoch zvyšku tímu. Keď však odmieta čokoľvek prezradiť, Alves nechá mučiť jej sestru.
12
Tím odvezie postreleného Jacksona do nemocnice. Tá je ale pod útokom zvierat. Zatiaľ čo sa mu Abraham s miestnym doktorom snažia zachrániť život, Mitch sa pokúša v nemocničnom laboratóriu vyrobiť liek. Medzitým Delavenne oslobodí Chloe, a tá sa na vedeckej konferencii pokúša presvedčiť vedcov, že neobvyklé správania zvierat je spôsobené genetickou mutáciou a nie vírusom, ako si oni myslia.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist