DajTo

Krvavý šport

24.3.2018 od 01:55 do 03:20

Krátka anotácia:
Mladý vyznávač ázijských bojových umení Frank Dux (Jean-Claude Van Damme) pricestuje do Hongkongu, aby sa tam zúčastnil na tajnom turnaji a naplnil tak sen svojho učiteľa a trénera Tanaku (Roy Chiao). Účasť na turnaji však nie je iba otázkou cti, ale aj života a smrti.
Anotácia:
Mladý vyznávač ázijských bojových umení Frank Dux (Jean-Claude Van Damme) pricestuje do Hongkongu, aby sa tam zúčastnil na tajnom turnaji a naplnil tak sen svojho učiteľa a trénera Tanaku (Roy Chiao). Účasť na turnaji však nie je iba otázkou cti, ale aj života a smrti. Súboje totiž neobmedzujú žiadne pravidlá, a tak môže Frank alebo zvíťaziť, alebo zomrieť. Prešiel síce perfektným výcvikom a s prvými súpermi sa popasuje pomerne ľahko, vo finále ho však čaká protivník najnebezpečnejší - známy Chong Li.
Dlhá anotácia:
Mladý vyznávač ázijských bojových umení Frank Dux (Jean-Claude Van Damme) pricestuje do Hongkongu, aby sa tam zúčastnil na tajnom turnaji a naplnil tak sen svojho učiteľa a trénera Tanaku (Roy Chiao). Účasť na turnaji však nie je iba otázkou cti, ale aj života a smrti. Súboje totiž neobmedzujú žiadne pravidlá, a tak môže Frank alebo zvíťaziť, alebo zomrieť. Prešiel síce perfektným výcvikom a s prvými súpermi sa popasuje pomerne ľahko, vo finále ho však čaká protivník najnebezpečnejší - známy Chong Li. Nielenže je to brutálny a bezohľadný vrah, ktorý s obľubou súperov zabíja či mrzačí, ale v okamihu, keď sa ocitne v úzkych, neváha siahnuť ani po zákerných metódach boja. Navyše Frank má v pätách dvoch prenasledovateľov z armády, keďže jeho nadriadený mu nepovolil účasť na turnaji a Frank utiekol z väzenia, kam ho umiestnili. Podarí sa Frankovi zvíťaziť a súčasne dokázať, že nedezertoval?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist