Doma

Bostonské vraždy V (9/18)

21.3.2018 od 00:50 do 01:30

Originální název: It Takes a Village
Krátký popis: Jane je v nemocnici, ale i z lůžka se zapojuje do pátrání po vrahovi mumifikované ženy, která ležela pět let ve sklepě svého domu. Vše ukazuje na sebevraždu, ale pravda může být jiná.
Rok výroby: 2014
Délka (min): 42
Hodnocení návštěvníků: 7.4 z 10 bodů (hlasovalo 19).
Typ seriálu: krimi, drama, mysteriozní
Země: USA
Režie: Michael Katleman
Scénář: Russ Grant, Tess Gerritsen, Jan Nash, Ken Hanes, Janet Tamaro
Hrají: Angie Harmonová (detektiv Jane Rizzoli), Sasha Alexanderová (Dr. Maura Isles), Jordan Bridges (Frankie Rizzoli Jr.), Bruce McGill (detektiv Vince Korsak), Lorraine Braccová (Angela Rizzoli), Idara Victor (Nina Holiday), Jasmine Sabino (Tasha Williams), Merrin Dungeyová (Gwen Miller)

Popis filmu: Realitní agent kontroluje dům na prodej a najde ve sklepě mumifikovanou mrtvolu ženy. Ta je později identifikována jako Fran Clarková. Maura navštíví v nemocnici Jane, která se zotavuje po útoku při zatýkání nájemného vraha, a musí jí sdělit smutnou zprávu: následkem zranění potratila. Tasha ale operaci přestála a rychle se zotavuje. Za Jane přicházejí do nemocnice kolegové a rodina. Doktorka Islesová mezitím zjistí, že žena nalezená ve sklepě nezemřela přirozenou smrtí, otrávila se bolehlavem. Podivné je, že ji nikdo tak dlouho nepostrádal, přestože v domě už ležela alespoň pět let...
Seržant Korsak vyslýchá otčíma oběti HowardaAmese, který vypoví, že Fran byla samotářka, téměř nevycházela z domu, neměla přátele a pracovala doma na vývoji počítačových programů. Sám ji neměl rád - byla prý zlá a se svou matkou, která zemřela na rakovinu, se neustále hádala. Vše naznačuje tomu, že Franzřejmě spáchala sebevraždu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist