FANDA

Lovci zločinců (15)

24.2.2018 od 02:05 do 02:45

Originální název: Blue Code
Krátký popis: Dalším člověkem, který potřebuje Finchovu a Reesovu pomoc, je Michael Cahill. Navenek skromný a bezúhonný samotář je ve skutečnosti členem gangu pašeráků a překupníků drog. Z dalšího sledování však vyplyne, že jde o policistu v utajení a gang je mu na stopě, protože má na policii svého informátora.
Rok výroby: 2012
Délka (min):
Hodnocení návštěvníků: 8.9 z 10 bodů (hlasovalo 199).
Typ seriálu: akční, krimi, drama, mysteriozní, sci-fi, thriller
Země: USA
Režie: David Von Ancken
Scénář: Jonathan Nolan, Denise Thé
Hrají: James Caviezel (John Reese), Taraji P. Hensonová (detektiv Joss Carter), Kevin Chapman (detektiv Lionel Fusco), Michael Emerson (Harold Finch), Michael Aronov (Michael Cahill), Robert John Burke (Officer Patrick Simmons), Michael Kelly (Mark Snow), José Zúniga (Vargas)

Popis filmu: Dalším člověkem, který potřebuje Finchovu a Reesovu pomoc, je Michael Cahill. Navenek je to skromný a bezúhonný samotář, ve skutečnosti je členem gangu pašeráků a překupníků drog. Z dalšího sledování však vyplyne, že jde o policistu v utajení a gang je mu na stopě, protože má na policii svého informátora. Reese pronikne do gangu a svede podezření na sebe, aby Cahill mohl odhalit šéfa v pozadí - důstojníka CIA. Podaří se ho zatknout a zachránit Fusca, kterého chce informátor zlikvidovat. Muže z CIA zlikviduje jako nepohodlného svědka agent Snow a Fusco předstírá, že se opět dal na cestu spolupráce se zločinem, aby pronikl mezi zkorumpované kolegy.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist