DajTo

Equalizer

21.2.2018 od 20:15 do 23:00

Krátka anotácia:
Predstiera vlastnú smrť, aby mohol v pokoji žiť ďaleko od bývalej práce v špeciálnej zásahovej jednotke. Cesty mu však skríži mladé dievča, ktorému ide po krku nemilosrdná mafia.
Anotácia:
McCall (Denzel Washington), bývalý člen špeciálnej zásahovej jednotky chce skoncovať s temnou minulosťou a usadiť sa v ústraní. Predstiera svoju smrť, aby mohol žiť pokojný život v Bostone. Keď však spozná Teri, mladé dievča v rukách nemilosrdnej mafie, berie spravodlivosť do vlastných rúk. Každý, kto má v úmysle ublížiť bezbranným, pocíti na vlastnej koži jeho hnev a túžbu po pomste. McCall prichádza, aby ochránil tých, ktorí sa ocitli v hraničnej situácii a už stratili akúkoľvek nádej na záchranu. McCall je totiž Equalizer.
Dlhá anotácia:
Nie je to tak dávno, čo bývalý agent špeciálnych jednotiek Robert McCall (Denzel Washington) fingoval svoju smrť, aby definitívne nechal za sebou svoju pohnutú minulosť, plnú násilia, bolesti a utrpenia, a začal ďaleko od svojho predošlého života a ťaživých spomienok s ním spojených nanovo. Vlastne... Nechce nič iné, len nikým nepoznaný viesť úplne obyčajný život v ústraní. Lenže keď svoj dobrovoľný zaslúžený odpočinok preruší, aby zachránil mladučkú Teri (Chloë Grace Moretz) zo spár brutálnej ruskej mafie, opäť sa v ňom s novou intenzitou prebudí ľahkým spánkom spiaci zmysel pre spravodlivosť. A tak každý, kto sa ocitne v neočakávaných ťažkostiach a nevie si rady... Každý, kto má pocit, že sa proti nemu sprisahal celý svet a nemá sa na koho obrátiť so žiadosťou o pomoc... Je u Roberta na správnej adrese. Je totiž Equalizer – muž, ktorý pomáha ľuďom v bezvýchodiskových situáciách... A spravodlivosti vylepšiť skóre.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist