Doma

Feriha (10/160)

17.1.2018 od 22:30 do 23:55

Nik zatiaľ ani len netuší, že keď Feriha príde o štipendium - čo jej naozaj reálne hrozí, ako trest za napadnutie Hande -, bude musieť zo školy odísť. No už aj odňatie štipendia je dosť tvrdý trest, obzvlášť ak človek vie, kto je v tejto záležitosti skutočný vinník. A to Koray vie. Preto ho veľmi sklame a nahnevá, keď pri strihaní videa z toho nešťastného večierka zistí, že Ferihin "drogový úlet" má taktiež na svedomí Hande! Preto ju okamžite vyhľadá a riadne jej vyčistí žalúdok. A prekvapivo sa mu podarí prebudiť v nej niečo, o čom možno ani sama nevedela, že vôbec má - svedomie... A tak sa na druhý deň stane niečo, pre mnohých naozaj prekvapujúce: tak trochu práve kvôli výčitkám svedomia, no z väčšej časti Korayovou zásluhou, ktorý neváha takticky pritlačiť na milovanú bosorku, aby urobila správnu vec, totiž Hande pred učiteľským zborom vezme vinu za ich konflikt na seba. No napokon i z toho dokáže vyťažiť - Emirov uznanlivý pohľad pre ňu znamená viac ako, ako čokoľvek iné.
Vznetlivý Mehmet opäť zahanbí svojho otca R?zu, keď sa krátko nato, ako sa obaja zájdu ospravedlniť jeho niekdajšiemu zamestnávateľovi len pár krokov od jeho autoopravovne pobije s dvoma bývalými kolegami! Akoby to nestačilo, R?za v snahe ukončiť bitku a zabrániť ešte väčšej hanbe nešťastne spadne a poraní si nohu... A tak v byte Y?lmazovcov opäť zavládne nepríjemná napätá atmosféra - temer navlas rovnaká ako o pár poschodí vyššie u Sanem a Cansu!
Hoci sa Günce snaží varovať Ferihu pred Hande, jej niekdajšia kamarátka je stále ešte zaslepená hnevom, a tak ju vôbec nepočúva. A to sa jej, žiaľ, veľmi rýchlo vypomstí. Keď ju totiž Hande vezme "na terapiu" (rozumej nakupovať), nechá sa prehovoriť, aby si kúpila nové, hriešne drahé topánky. Zaplatí za ne peniazmi, ktoré jej zverila mama, aby ich odniesla do banky. Peniazmi na splatenie Mehmetovho dlhu - peniazmi, za ktoré jej otec a brat predali ich jediné dedičstvo, pozemky v rodnej dedine... Feriha sa tak vinou vlastnej zle chápanej hrdosti dostane rovno z dažďa pod odkvap! Nečudo, že sa jej vôbec nechce ísť domov. Ktovie, ako by to celé dopadlo, keby jej osud neposlal do cesty láskavú Sanem, ktorá sa jej spontánne rozhodne pomôcť a "stratené" peniaze (Feriha jej totiž zaklame, že časť zo zverených peňazí jednoducho niekde vytratila) jej požičia! A nielen to, ponúkne jej tiež prácu v jednom z hotelov svojho manžela Halduna! No to rozhodne nie je to najväčšie prekvapenie, ktoré na Ferihu čaká. Ešte viac ju zaskočí, keď na druhý deň pred domom, v ktorom býva, zbadá neisto prešľapovať Emira - s obrovskou kyticou...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist