Markíza

Policajné prípady

18.12.2017 od 03:15 do 04:10

Záhradná párty
Svetlana (54) zavolá políciu kvôli hlučnej párty u susedov. Hliadka situáciu preverí a usporiadateľ, syn neprítomných rodičov Rudolf (20), zaplatí pokutu. Pred domom však zastavuje auto skutočného syna majiteľov domu.
Dyslexia
Gvendolína (61) nahlási o pomoc volajúce dieťa zatvorené u susedov v byte. Polícia nadviaže kontakt s malou Lenkou (9). Sťažuje sa, že jej mama nepomáha s domácimi úlohami. Mária (33), Lenkina mama vracajúca sa z nákupov, vysvetľuje polícii, čo sa v skutočnosti deje.
Nemravní
Zdena (61) upozorní políciu na sex na verejnosti v zaparkovanom aute. Aktérmi sú Dominika (25) a Tomáš (32). U oboch sa preukáže, že sú neverní svojím partnerom, no polícia ich len napomína. Spravodlivosť však chce vziať do svojich rúk Zdena, ktorú nezaujímajú svetské zákony, ale božia spravodlivosť. Rozhodne sa všetko povedať Tomášovej žene.
Nespokojná staroba
Henrichovi (74) odcudzili celú penziu. Riaditeľka domu seniorov Eva (48) to odmieta. Krátko na to Henrich prizná, že si krádež vymyslel. Políciu zavolal kvôli agresívnemu správaniu ošetrovateľa Juraja (32). Polícia sa stáva svedkom takéhoto správania...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist