Markíza

Šťastný domov

12.12.2017 od 20:30 do 21:30

Moderátorka Janka Hospodárová a jej tím sa v premiérových častiach relácie Šťastný domov opäť pustia do vylepšovania príbytkov ľudí, ktorí sa dostali do ťažkej životnej situácie a ich vlastné finančné zdroje im nepostačujú na to, aby svoje bývanie vynovili.
Tentokrát navštívime domácnosť, v ktorej býva až 11 ľudí. Jozef Byhári (41) s manželkou Svetlanou (36) a ich deťmi Katarínou (17), Radoslavom (18), Marekom (15), Jožkom (14), Andrejom (10), Saškou (8), Nelkou (5) a Šimonkom (2). Okrem toho tu býva aj Katkin priateľ s ich spoločnou dcérkou Viktóriou (7 mesiacov). Táto veľká rodina spolu drží v dobrom aj v zlom, hoci žijú v chudobe. Kým Jozef pracuje, Svetlana sa stará o deti. Ich dom má už vyše 70 rokov, kedysi tu bývali starí rodičia, ktorí nedávno zomreli. Nutne potrebujú vymeniť všetky okná, svoje si už odžila aj stará strecha. Podlaha, steny, kuchyňa a zariadenie sú rokmi opotrebované a zničené.
Šťastný domov sa rozhodol tejto rodine pomôcť, aby deti mali šancu vyrastať v krajšom a útulnejšom prostredí, ktoré im poskytuje priestor na učenie, hranie a možno aj lepší štart do života.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist