DajTo

Lovec zločincov III

9.12.2017 od 10:20 do 15:25

III. 15
Tentokrát je v ohrození Sandra, operátorka linky 911. Finch sa tam nechá zamestnať a má tak Sandru neustále pod dohľadom. Čoskoro sa objaví hrozba - záhadný vydierač unesie malého chlapca a na výmenu chce, aby Sandra zmazala záznamy volania ľudí na tiesňovú linku, ktoré prebehli v posledných dvoch dňoch. Finch posiela do bytu uneseného chlapca Reesa a Shawovú.
III. 16
V tejto epizóde sa dej vracia o tri roky späť, kedy Finch so svojou činnosťou s ochranou ohrozených osôb po prvýkrát začínal. V tej dobe pre neho pracoval bývalý žoldnier Dillinger. Vtedy superpočítač vyhodnotil ako ohrozenú osobu počítačového analytika Daniela Caseyho, ktorý sa podieľal na testovaní firemného softvéru pre rôzne firmy, a bez toho aby o tom vedel, pracoval tiež pre tajnú organizáciu. Dillinger dostane úlohu Caseyho ochrániť...
III. 17
Superpočítač označí ako rizikovú osobu opravára Cyrusa. Idú po ňom Greerova, Decima aj tajný spolok Vigilance, pretože Cyrus má kľúč k laboratóriu, kde vyvinuli čip, vďaka ktorému pôjde spustiť Samaritán. Finchovi ľudia aj Root majú čo robiť, aby muža ochránili.
III. 18
Tím musí zachrániť Mariu Martinez, ktorú Stroj označil ako možnú obeť. Ako sa ukáže, žena sa snaží pomôcť svojmu známemu z Iraku, ktorý bol úradmi označený za možného teroristu. Maria však vie, že muž nikdy nemal s teroristom nič spoločné a že dokonca robil v Iraku pre Američanov tlmočníka. Stopa vedie ku Kenovi Davisovi, šéfovi veľkej firmy, ktorá do Iraku dodávala dôležité zariadenie...
III. 19
Tím nie je schopný zabrániť smrti ženy, ktorú Stroj označil. Žena bola zabitá výbuchom, pri ktorom sa útočník z teroristickej organizácie Vigilance sám odpálil. Stroj však ihneď určí ďalšieho klienta, ktorého musia Reese a Shawová ochrániť. Ide o štátneho žalobcu Matthewa Reeda.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist