Markíza

Policajné prípady

29.11.2017 od 15:00 do 16:00

Problémový pacient
Doktorka Vojtková (44) privolá políciu kvôli vyčíňaniu pacienta Laca (44), ktorý nechce opustiť nemocnicu. Napriek doktorkiným slovám, že pacient je vyliečený sa Laco cíti zle a odmieta odísť domov. Do práce v tom čase prichádza zdravotná sestra Hana (26), ktorej Laco vyznáva lásku a tvrdí, že chce v nemocnici zostať kvôli nej. Keď je Hanou odmietnutý, vyhráža sa a správa agresívne.
Houseboat
Polícia je privolaná neznámou ohlasovateľkou kvôli vlámaniu. Stretávajú vystrašenú Simonu (17), ktorá políciu síce nevolala, no čaká v bezpečí na priateľa Ondreja (18). Ten išiel na vlastnú päsť chytiť zlodeja, ktorý sa mu vlámal do houseboatu. Pred inkriminovaným houseboatom sa stretáva polícia s Ondrejom, ktorý sa správa podozrivo. V houseboate polícia objaví zviazanú Moniku (27). Monika je priateľkou skutočného majiteľa houseboatu a políciu volala ona.
Nezodpovedná matka
Alica (62) privolá políciu. Má strach o vnuka Janka (6), ktorého je opatrovníčkou. Janka zverila na deň jeho mame Kataríne (26), no tá ho podľa dohody nevrátila späť. Polícia a Alica nájdu v Kataríninom byte opitého Dušana (31). Vyjde najavo, že Dušan podal Jankovi alkohol a zamkol ho v kúpeľni.
Súkromné očko
Karolína (32) má podozrenie, že je už niekoľko dní sledovaná. Jej priateľ Filip (34) jej neverí, no Karolína ukazuje polícii podozrivé čierne auto. Polícia v aute objavuje Radoslava (43), ktorý obvinenia popiera. Usvedčia ho Karolínine fotky vo fotoaparáte na zadnom sedadle.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist