Markíza

Šťastný domov

28.11.2017 od 20:30 do 21:30

Moderátorka Janka Hospodárová a jej tím sa v premiérových častiach relácie Šťastný domov opäť pustia do vylepšovania príbytkov ľudí, ktorí sa dostali do ťažkej životnej situácie a ich vlastné finančné zdroje im nepostačujú na to, aby svoje bývanie vynovili.
Pred niekoľkými rokmi mala Marta (47) šťastný život. Vydala sa za svoju veľkú lásku a čoskoro sa im narodil syn. Neskôr však začal jej manžel holdovať alkoholu a rodinné šťastie sa začalo rúcať ako domček z karát. Akoby toho nebolo málo, Marte diagnostikovali rakovinu a musela podstúpiť chemoterapiu. Našťastie, chorobu dokázala poraziť. Keď sa však vrátila z nemocnice domov, zistila, že jej manžel prišiel o prácu a začali sa im kopiť dlhy. Malý Ivan mal v tom čase len 6 rokov. Otca sa čoraz viac obával, pretože bol agresívny. V tom čase sa Marta rozhodla odísť a podala žiadosť o rozvod. Marta je však silná žena, ktorá sa nikdy nevzdáva. Zobrala si nižšiu hypotéku a kúpila starý, šesťdesiatročný dom v dedinke Nová Lehota. Opraviť sa im podarilo, čo bolo potrebné, aby sa v dome dalo žiť. Strecha je už stará, kúpeľňa nebola modernizovaná 60 rokov a toaleta je mimo domu.
Ivan má dnes 14 rokov a je pre matku najväčšou oporou. Šťastný domov je ich jedinou šancou na teplý a slušný dom, kde by Marta mohla po dlhom dni relaxovať a Ivan mohol byť konečne znova dieťaťom.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist