Doma

Beštia

26.11.2017 od 04:00 do 05:35

Zaujímavosti:
Philipa Markoffa (Jake McDorman) považujú na Bostonskej univerzite za jedného z najlepších medikov. Jeho snúbenica Megan, priatelia i spolužiaci sú presvedčení, že by nikdy neurobil nič zlého. Lenže Philip pred nimi skrýva násilnícku stránku a obrovskú vlnu agresivity, ktorú nakoniec spoznajú až jeho nevinné obete. Všetko sa začalo v apríli 2009 vraždou prvého stupňa. Obeťou bola masérka, ktorá ponúkala svoje služby cez inzerát. Keď polícia príde na to, že brutálne zabíjanie a násilie na ženách spájajú inzeráty, ďalšie vyšetrovanie ich dovedie k Markoffovi.
Šarmantného a zdanlivo úplne dokonalého študenta medicíny Philipa Markoffa (Jake McDorman) považujú na Bostonskej univerzite za jedného z najlepších medikov s najsľubnejšími vyhliadkami do budúcnosti, jeho snúbenica Megan (Agnes Bruckner), priatelia i spolužiaci sú presvedčení, že je to správny a férový chlap, na ktorého sa dá vždy spoľahnúť a ktorý by nikdy nikomu vedome neublížil. Nanešťastie sa desivo mýlia, pretože Philip pred nimi šikovne skrýva svoju druhú tvár - tvár násilníka schopného nepredstaviteľnej agresivity a krutosti, ktorú, žiaľ, dôverne poznajú jeho nevinné obete! Postupne sa ponára hlbšie a hlbšie do zhýralého sveta gamblerstva a zločinu, pričom svoje obete si doma, v bezpečí a nikým nerušený, vytipuje na internete. Po dvoch brutálnych lúpežných prepadnutiach a vražde mladej masérky, ktoré spácha v priebehu jediného týždňa, polícia zistí, že všetky útoky spája rovnaký menovateľ - inzeráty! A ďalšie vyšetrovanie ich vzápätí zavedie na správnu stopu - k Philipovi...
Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami. Philip Markoff bol za svoje zločiny odsúdený, v roku 2010 ho našli mŕtveho vo svojej cele v bostonskej väznici.
Anotácie k TP č.47

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist