JOJ

Do hlbiny 2

26.11.2017 od 00:55 do 02:55

Na výpravách za pokladom Krištofa Kolumba nájdu nájomní potápači na Havaji veľmi nebezpečný tovar, čo zmení ich pokojné životy na boj o prežitie.
Odvážni potápači a dobrodruhovia Sebastian a Dani poskytujú svoje služby klientom na výpravách do morských hlbín pri brehoch havajských ostrovov. Nástrahy zradných havajských útesov poznajú do najmenších detailov, ale v službách svojich nových klientov sa obaja zrazu ocitnú v obrovskom nebezpečenstve, čo zásadne preverí ich potápačské zručnosti, lásku, silu a vôľu k životu.
Sebastian a jeho priateľka Dani vlastnia v Honolulu firmu, ktorá poskytuje turistom sprievodcovské služby pri potápaní pozdĺž neďalekých útesov. Sebastian vo voľnom čase hľadá španielsku loď San Cristobal, ktorá sa potopila v čase španielskych dobyvateľských výprav a viezla zlatý poklad. Za nálezné by si chcel kúpiť novú loď a s Dani založiť rodinu. Sebastianove služby si najmú noví klienti Carlton a Azra, ktorí tiež údajne hľadajú loď San Cristobal. Po náleze niekoľkých artefaktov sa zdá, že objav vraku majú na dosah. Carlton sa však prizná, že pracuje pre bohatého prepravcu, ktorý v tunajších vodách stratil dva kontajnery s nešpecifikovaným tovarom. Ak ich Sebastian a Dani nájdu, dostanú odmenu pol milióna dolárov. Ak sa im to nepodarí, Carltonovi hrozí smrť, a tým pádom aj životy Sebastiana a Dani budú v ohrození. Dohodnú sa, že kontajnery nájdu, zinkasujú peniaze a s činnosťou nájomných potápačov skončia. Keď však neskôr zistia, že jeden z kontajnerov obsahuje zariadenie pre odpálenie atómových hlavíc, pre Dani a Sebastiana sa začína boj o holý život.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist