DajTo

Pád Bieleho domu

30.10.2017 od 22:00 do 00:30

Krátka anotácia:
Nečakaný útok na Biely dom uväzní prezidenta Benjamina Ashera vneprípustnom bunkri. Zachrániť ho môže jediný muž - jeho bývalý osobný strážca Mike Banning!
Dlhá anotácia:
Úplne nečakaný a veľmi dobre pripravený útok na Biely dom za bieleho dňa zavŕši uväznenie prezidenta Benjamina Ashera (Aaron Eckhart) a jeho najbližších spolupracovníkov v neprístupnom bunkri v podzemí budovy. Pri útoku je úplne zdecimovaná prezidentova ochranka, s výnimkou jediného človeka - jeho bývalého osobného strážcu Mikea Banninga (Gerard Butler). Expríslušník zvláštnych jednotiek využije všetky svoje schopnosti a hlavne detailné znalosti prostredia Bieleho domu k tomu, aby v jeho útrobách nielen prežil, ale navyše aby v spolupráci s prezidentovým zástupcom Allanom Trumbullom (Morgan Freeman), ktorý sa snaží riadiť záchrannú operáciu zvonku, oslobodil hlavu štátu. Lenže čas ubieha, a ak nebudú nereálne požiadavky teroristov splnené, nebude už koho oslobodzovať. Kdesi v Bielom dome sa navyše skrýva prezidentov syn, ktorého prípadné zajatie by v tejto vojne nervov mohlo byť rozhodujúcim faktorom.
Zaujímavosť:
Gerard Butler odmietol kaskadérov. Akčné scény nakrúcal sám.
05:05 Vtipné videá HD 12 2xStereo
Skrytá kamera.
Užite si poriadnu dávku zábavy s celosvetovo najdlhšie vysielanou a divácky najobľúbenejšou reláciou plnou tých najvtipnejších gagov. Nič netušiaci ľudia sa dostávajú do bláznivých situácií zachytených skrytou kamerou, ktoré na nich nastražili naslovovzatí experti na gagy. Táto šou už viac než 15 rokov zabáva milióny ľudí všetkých vekových skupín, kultúr a národností. Pridajte sa k nim aj vy, veď smiech je ten najlepší liek!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist