Doma

Moja dcéra je anorektička

29.10.2017 od 22:15 do 00:15

Keď sedemnásťročná tanečnica Hannah (Laura Wiggins) objaví webovú stránku "Thinspiration", ktorá vyzdvihuje až chorobne štíhle ľudské telá a anorexiu ako životný štýl, ešte netuší, ako veľmi sa zmení jej život. Stáva sa obsesívnou nasledovateľkou zakladateľky stránky a úplne uviazne v temnom svete choroby zvanej anorexia.
Keď sedemnásťročná tanečnica Hannah (Laura Wiggins) objaví webovú stránku "Thinspiration", ktorá vyzdvihuje až chorobne štíhle ľudské telá a anorexiu ako životný štýl, ešte netuší, ako veľmi sa zmení jej život. Stáva sa obsesívnou nasledovateľkou zakladateľky stránky, ktorá si hovorí Motýľ Ana. Hannah úplne uviazne v temnom svete anorexie a odmieta čokoľvek zjesť. V momente, keď si jej rodina uvedomí, aké nebezpečenstvo nádejnej tanečnici hrozí, môže byť už príliš neskoro. Podarí sa im vymaniť ju z rúk démona zvaného anorexia?
Izabella Miko, pôvodom z Poľska, predviedla svoje tanečné a herecké kvality aj ako hlavná hviezda v úspešnom videoklipe Mr. Brightside od kapely The Killers.
Kritici zaradili tento film k najlepším snímkam, ktoré sa venujú problémom s anorexiou.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist