Markíza

Extrémne premeny Slovensko - Druhá šanca na život

3.10.2017 od 20:30 do 22:10

Celosvetovo úspešná reality šou o chudnutí prichádza aj na Slovensko. Buďte na obrazovkách televízie Markíza svedkami tej najväčšej a najinšpiratívnejšej telesnej premeny Slovákov, ktorých trápi čoraz rozšírenejšia civilizačná choroba - ťažká obezita. Odvážni dobrovoľníci si pod vedením skúseného profesionálneho trénera Maroša Molnára dali za cieľ bezpečne schudnúť o polovicu svojej telesnej hmotnosti počas jedného roka a získať tak druhú šancu na život. Ich výsledkami budete skutočne ohromení!
Nejde o žiadne rýchle chudnutie, ktoré len dobre vyzerá na obrazovke, ale nič nezmení. V tomto programe tvorcovia sledujú ľudí zvádzajúcich boj s obezitou po celý rok. Aj tie najobyčajnejšie fyzické úkony sú pre nich problém. Natiahnuť si pár ponožiek trvá večnosť, vyjsť po schodoch je často nemožné a pohrať sa s deťmi iba veľký sen.
 
Chudnutie je rozdelené do štyroch trojmesačných fáz. Na začiatku prebehne týždeň podrobných laboratórnych rozborov a testovanie fyzickej spôsobilosti. Dôjde na nevyhnutné poučenie o správnej výžive. Skúsený tréner osobne vedie každého z účastníkov. Navštevuje ich v ich domovoch a zaistí, aby mali primeranú výživu a cvičili. Dáva im lekcie, ako bezpečne chudnúť a lepšie žiť. Na štarte každej ďalšej fázy účastníkom stanoví váhový cieľ. Pokiaľ ho splnia, čaká ich odmena. Ku koncu podstúpia chirurgické odstránenie prebytočnej kože, ktorá už nemusí pokrývať ich obrovské telá. V úplnom cieli divákom odhalia, aká osoba sa po celú dobu vnútri skrývala a túžila sa dostať von.
 
Úžasná premena, ktorej budú diváci svedkami v každej epizóde, nielen zmení ich fyzický vzhľad, ale aj pohľad na život. Každý z dielov je samostatnou kronikou jednej ľudskej cesty za hľadaním nového šťastia.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist