Markíza

Policajné prípady

29.9.2017 od 15:00 do 16:00

Taxík 
 Študenti Anna (20) a Adam (22) sa stanú obeťou násilníka, ktorý vnikne po zastavení do ich taxíku. Fyzicky napadne Adama a pokúsi sa ich okradnúť. Okoloidúca polícia okamžite zasiahne a násilníka zaistí. Po zistení, že taxík je kradnutý, sa naskytne otázka, či náhodou nedošlo k organizovanému zločinu?
Falošný realiťák
Otec rodiny Hugo (34) uzavrel zmluvu s agentom pánom Tiborom Tancošom (26), ale keď prišiel do prenajatého bytu, bol už obsadený inou rodinou. Hugovi sa podarí dostať do sídla realitky, kde stretáva jej majiteľku - Tiborovu sestru Silviu (36). Silvia je bratovým činom šokovaná a nechápe prečo sa k falošnému obchodu uchýlil?
Prípravok na chudnutie
Dôchodkyňa Milka (61) upodozrieva svojho partnera a zároveň fitness trénera Zola (27), že jej predal falošné prípravky na chudnutie za vysokú sumu. Zolo sa úspešne pred políciou bráni, až kým sa neobjaví účtovníčka Božena (58), ktorá tiež tvrdí, že je Zolová partnerka. Stali sa ženy obeťou podvodníka?
Detský domov
Riaditeľ detského domova Matúš Valovič (54) nahlásil, že k ním prišiel dobrovoľne žiak Patrik (8) a domáha sa pobytu v ich domove. Polícii sa podarí zistiť, že Patrik ušiel z domu, pretože jeho matka Veronika (38) si našla nového priateľa Matúša (42). Čo zažil Patrik s novým otčimom, že sa rozhodol z domu utiecť?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist