Markíza

Policajné prípady

27.9.2017 od 03:00 do 03:45

Útek
Podnikateľ Martin (38) ťažko znáša sexuálny pôst a neodolá navštíviť svoju podriadenú Natašu (26) žijúcu v susednom byte. Ona však jeho návrhy odmietne a Martin v amoku rozmláti jej byt. Všetko sa skomplikuje, keď na scénu prichádza aj jeho žena Andrea (35) po návrate s pracovnej cesty.
Auto zrelé do šrotu
Polícia objaví vo vraku auta mladučkú Vanesu (16), ktorá sa tu skrýva, pretože sa bojí rodičom oznámiť, že je tehotná. Vanesa otehotnela v čase, keď si jej otec Vincent (45) priviedol domov novú ženu Hedvigu (40) a jej syna Olivera (15). Kto je otcom dieťaťa a prečo má Vanesa panický strach vrátiť sa domov?
Katastrofa v kaderníctve
Valérie Janegovej (44) sa v deň svadby jej syna prihodí nemilý incident - v renomovanom kaderníctve jej zohavia vlasy fialovou farbou. V prevádzke sa strhne vyhrotená hádka medzi zamestnankyňami Gabikou (21) a Anitou (37), a pani Janegová začne tušiť, že fialová farba na jej vlasoch zrejme nebude náhoda, ale výsledok intríg v kaderníctve.
Bordelmama
Starnúca prostitútka Dominika (52) vodí každý deň do nevestinca žiaka Dávida (11). Polícia musí preveriť, čo tam Dávid každý deň robí, či o tejto situácii vie jeho matka Michaela (34) a prečo dopustí, aby bolo jej dieťa denne vystavené návšteve tohto zariadenia?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist