Markíza

Pevnosť Boyard

27.9.2017 od 20:30 do 22:10

Legendárna a ikonická súťažná šou sa po takmer dvadsiatich rokoch vracia na obrazovky televízie Markíza so slovenskými celebritami v úlohe bojovníkov o poklad Otca Fourasa. Pevnosť Boyard bude opäť plná extrémnych súťaží, prekonávaní vlastných limitov a známych osobností v situáciách, ktoré inde len tak ľahko neuvidíte.
 
Dobyť majestátnu pevnosť sa budú snažiť tímy zložené zo známych osobností, ktoré v priebehu súťaže plnia najrôznejšie adrenalínové úlohy s cieľom uhádnuť heslo k otvoreniu pokladnice. Výhru potom súťažiaci prostredníctvom Nadácie Markíza venujú vybranej charitatívnej organizácii.
 
Ani v novej sérii nebude chýbať ctihodný Otec Fouras, tento raz v podaní herca a moderátora Michala Ďuriša, trpasličí sprievodcovia po pevnosti Pakľúč a Ciferník, rešpekt budiaci Gebuľa, krotiteľka tigrov Félindra, získavanie kľúčov a následne indícií, či rozmanité úlohy od fyzicky náročných, cez hmyzie "radovánky" až po poriadne zamotané hádanky. Nechajte sa prekvapiť, ako populárne osobnosti všetky časti súťaže zvládnu.
 
Ako moderátor nezabudnuteľnej šou sa divákom predstaví obľúbený Martin Nikodým, ktorý sa tak presne po desiatich rokoch opäť vracia na obrazovky TV Markíza. Asistovať mu bude šarmantná redaktorka relácie Teleráno a rozhlasová moderátorka Diana Hágerová.
 
Tentokrát sa na Boyarde predstaví zaujímavé zoskupenie športovcov a umelcov - motocyklový pretekár Ivan Jakeš, herečka a speváčka Dáša "Mamba" Šarközyová, speváčka Veronika Strapková, boxer Tomi "Kid" Kovács a hudobný odborník z Chart Show Juraj Čurný.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist