Markíza

Hriešny tanec

26.8.2017 od 16:15 do 18:20

Zaujímavosti:
1. O úlohu nežnej Baby sa uchádzala aj Sarah Jessica Parker! Režisér Emile Ardolino však nebol jej tanečnými schopnosťami vôbec ohúrený. Našťastie. Aj keď o pár rokov neskôr, ale svojej osudovej úlohy sa dočkala. 
2. Johnnyho vôbec nemal hrať Patrick Swayze! Voľba takmer padla na Billyho Zanea, jeho tanečné scény s Jennifer Grey však tvorcov dostatočne nepresvedčili. 
3. Patrick Swayze bol o 10 rokov starší ako Johnny. Nemal ani potrebný výzor (tmavý južanský typ) a s Jennifer nevychádzali práve najlepšie. Našťastie pre Patricka však chémia medzi ňou a Billym Zaneom nezafungovala. Johnnyho pôvod preškrtli, taliansky prepísali na írsky a nakrúcanie s Patrickom sa mohlo začať. 
4. Scény v jazere sa nakrúcali v októbri, preto museli nasprejovať  žlté listy stromov nazeleno. Hlavní hrdinovia mali dokonca od zimy modré pery! Situáciu ešte viac zhoršovalo to, že scénu museli opakovať stále dookola. 
5. O túto vydarenú scénku diváci takmer prišli! Jennifer a Patrick sa mimo scenára len zahrievali, liezli po zemi a žartovali. Ich šteklivá hra sa režisérovi tak zapáčila, že ju rovno zaradil do filmu. 
6. Jennifer bola o 10 rokov staršia ako jej filmová postava. Tvorcovia jej dali iba 5 minút, aby dokázala, že vie zahrať 17-ročné dievča. Zvládla to!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist