Markíza

Zámena manželiek

16.8.2017 od 20:30 do 21:50

Dnes na seba narazia dva odlišné životné štýly. Život na dedine so sebou prináša každodenné povinnosti a nedovolí manželom zastaviť sa. Druhá rodina bojuje s opačným problémom, nudu sa snažia zahnať počítačovými hrami. Silná fajčiarka Monika bude musieť "zamakať" na moravskom vidieku a rázna Marie dostane na 10 dní hlavu rodiny závislú na počítači.
V premiérovej Zámene manželiek uvidíme rodinu z Chomutova, ktorú tvoria Monika (42), jej manžel Aleš (35), synovia Jakub (15) a Aleš (8) a dcéra Šárka (7). Na druhej strane sa zoznámime s rodinou z Čebína, ktorú tvoria Marie (35), jej manžel Adam (31) a dcéry Natálie (14) a Julie (3).
Rodinu z Chomutova prihlásila do Zámeny manželiek Monika, chcela by totiž napraviť závislosť svojho muža na počítači a lenivosť svojich detí. Členovia druhej rodiny naopak priznávajú, že do Zámeny manželiek išli hlavne pre peniaze, ktoré by chceli použiť na cestovanie.
Akčná Marie bude mať hneď od začiatku problém so svojím náhradným mužom Alešom. Pri príchode z práce totiž okamžite sadá k počítaču a nič ho od neho až do večera neodtrhne. S tým Marie urobí rýchly koniec. Čo to v rodine spôsobí?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist