Markíza

Zámena manželiek

27.6.2017 od 21:40 do 23:00

Ako si poradí skúsená matka Helena v rodine, kde zlyháva hospodárenie s peniazmi aj funkcia hlavy rodiny? A dokáže sa mladá mama Johana postarať o rodinu so štyrmi deťmi a manželom neustále za chrbtom?
V premiérovej Zámene manželiek uvidíme rodinu z Ústí nad Labem, ktorú tvorí Helena (31), Štěpán (30), dcéra Sabina (8), syn Daniel (8) a dvojčatá Ela a Mia (14 mesiacov). Na druhej strane sa zoznámime s Johanou (23), Pepom (30) a dcérou Eliškou (4), ktorí žijú v Kosmonosoch.
Obe rodiny išli do Zámeny manželiek z rovnakého dôvodu. Trápil ich stereotyp vo vzťahu a chceli zistiť, či si ešte jeden druhého vážia. A hneď v prvých dňoch zistia, že by rozhodne svoje rodiny nemenili. Veľký problém bude mať najmä Štěpán s náhradnou manželkou Johanou. Tá totiž podľa jeho slov absolútne nezvláda chod početnej rodiny, nevie variť a je dokonca lenivá. Štefan je našťastie na maródke, takže môže Johane so všetkým pomáhať. Inak by vraj došlo ku katastrofe. V druhej rodine bude panovať relatívny pokoj, Helena ale bude musieť riešiť absolútny nedostatok financií. Dôjde to až tak ďaleko, že nebudú mať čo jesť a ona bude musieť zo svojho kúpiť aspoň pečivo. Ako to celé dopadne?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist