DajTo

V pasci

23.6.2017 od 22:50 do 00:30

Krátka anotácia:
Päť ľudí vpasci. Abude ešte horšie. Jeden znich je totiž...
Anotácia:
Keď nefunguje výťah vmrakodrape, je to nepríjemné. Keď ste práve vnútri tej plechovej škatule, je to ešte horšie. Akeď je vňom svami zatvorený niekto, kto sa pokúša ováš život, je to horor.
Dlhá anotácia:
Obyčajné ráno úplne obyčajného dňa. Päť ľudí, ktorí sa navzájom nepoznajú, nastúpi do rovnakého výťahu. Ten sa rozbehne anečakane zastaví medzi poschodiami. Spočiatku pokojná atmosféra začne spribúdajúcimi minútami hustnúť. To, čo sa zdá byť len malý technický problém sa postupne mení na nevysvetliteľnú záhadu, sktorou si nedokážu poradiť ani technici zo správy budovy, ani privolaní hasiči apolicajti. Detektíva Bowdena (Chris Messina) sem pôvodne priviedla jedna zvláštna samovražda, lenže tento prípad je oveľa väčší avážnejší. Ľudia vo výťahu totiž postupne začnú umierať. Tím sa síce zužuje zoznam podozrivých, lenže ukážte prstom na vraha, keď pred každou vraždou záhadne vypadne svetlo. Bowden navyše začína tušiť, že nejde onáhodu, ale odobre premyslený plán, ktorého súčasťou je aj on sám.
Zaujímavosť:
Slávny hororový tvorca M. Night Shyamalan sa pustil do produkcie ambiciózneho projektu série trilerov podľa vlastných poviedok. Film Vpasci je prvým znich.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist