Markíza

Policajné prípady

1.6.2017 od 22:50 do 23:50

Tehotenstvo
Marta (57) zaútočí na svoju nevestu Zuzanu (27), keď sa dozvie, že je tehotná. Polícia sa ju snaží spacifikovať. Domov prichádza jej syn Juraj (29) a nechápe, prečo jeho mama útočí na jeho ženu, najmä keď je tehotná. Marta povie pravdu, že Juraj je impotent, a tak ho musela Zuzana podviesť.
Lúpež v záložni
Polícia zasahuje v záložni, kde došlo k lúpežnému prepadnutiu. Viktória (34) sa pokúsi utiecť z miesta činu, ale polícia ju zadrží. V záložni zadrží jej spoločníka Matúša (37), ktorého chcela Viktória zradiť a utiecť mu s lupom.
Zamknutí rodičia
Polícia ide preveriť nezvestnosť úradníčky Lívie (41) do jej domu. Tam nájdu len jej syna Milana (15). Z pivnice sa ozývajú hlasy volajúce o pomoc - je to Lívia a jej manžel Oliver (34). Milan ich tam zamkol, lebo má problémy v škole.
Nezaplatený  účet v bare
Čašníčka Marcela (27) privolá políciu na zákazníka Martina (34), ktorý údajne včera večer nezaplatil účet spolu s partiou svojich kamarátov. Martin tvrdí, že to musí byť omyl a zavolá svojho kamaráta Olivera (39). Vyjde najavo, že Oliver si nechal peniaze za účet, lebo má dlhy.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist