Markíza

Policajné prípady

27.4.2017 od 22:50 do 23:50

Vojna o dedičstvo
Milena (44) sa chce po odchode od manžela uchýliť do chatky na záhradke po otcovi. Podarí sa jej zhostiť dedičstva, o ktoré sa však doteraz starala iba jej sestra Viera (59)? Všetko ešte zhorší záujem developerov o pozemok.
Rušenie domového pokoja
Diana Kollárová (62) privolá políciu na svojich hlučných susedov Andreja (18) a Sama (21). Vyzerá to ako obyčajná susedská nezhoda, z údajných študentov sa však vykľujú organzovaní zlodeji drahej techniky.
Mladá žena podozrivá z prostitúcie
Žiarlivá manželka Milada (52) sa dobíja do masážného salónu pani Klimečkovej (27) v prízemnom byte. Polícii vysvetľuje, že sa jedná o nevestinec a dnu je jej manžel. Po preverení však vyjde najavo, že sa jedná o obyčajný masážny salón a dnu nebol jej muž, ale syn Šimon (18).
Tínedžerka kradne v obchode
Tínedžerka Alica (14) je prichytená majiteľom obchodu Fedor Komárnickým (46) pri krádeži. Alica tvrdí, že pán Komárnicky ju sexuálne obťažoval, majiteľ však polícii ukáže záznam z kamery, ktorý svedčí o jeho nevine. Polícia odvedie Alicu domov za otcom Ondrejom (38) a z ich konfrontácie pochopí, že Alica kradla, aby si získala otcovu pozornosť.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist