JOJ Plus

Divoké kone (26)

3.4.2017 od 01:35 do 02:35

Filip chce odísť späť do diagnostického ústavu, Adam ho presvedčí, aby ostal. Simona nedovolí, aby sa priblížil k Bianke. Albert odmieta Imrove úspory a vzdáva sa koní. Adam jeho kone zachraňuje. Zuzka a Maroš zháňajú peniaze na pozemok. Adela už míňa požičané peniaze.
Filip je rozhodnutý vrátiť sa do diagnosťáku. Bianka sa hnevá na mamu a jej postoj k vlastnému synovi. Adam presvedčí Filipa, aby tiež ostal na statku. Simona je nahnevaná. Dáva Adamovi Filipa na starosť a zakáže mu priblížiť sa k Bianke.
Adam stopne Kardoša, aby si vzal Albertove kone. Miesto toho, odkúpi kone on, za peniaze od Osvalda. Osvald spochybňuje Adamove rozhodnutie, no Adam ho presvedčí tým, že ostane na statku. Adam vypláca Kardoša a posiela ho preč bez koní. Osvald zúri, keď mu Adam pošle peniaze za kone.
Albert odmieta Imrove úspory a vzdáva sa svojich koní.
Zuzka a Maroš budú na pozemok potrebovať poriadny obnos peňazí. Maroš v zúfalstve odmietne Martinu ponuku. Zuzka však vidí riešenie vo vkladných knižkách, tie však na svojom mieste nenájde. Imro zisťuje, prečo Zuzka hľadala knižky.
Adela míňa požičané peniaze na darčeky pre Miška. Šušo by rád vedel, odkiaľ vzala peniaze.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist