JOJ

Panelák XVI (1, 2)

29.3.2017 od 20:35 do 22:00

Prekvapenie
K sestrám Danke a Janke sa nasťahovala nová podnájomníčka Lea, ktorá ich hneď premenuje na Pamelu a Bridget. Ingrid trvá na stretnutí s údajnou milenkou svojho manžela a žiada od neho priznanie k nevere. Julo všetko popiera. Bar má nového majiteľa Jarmilu Švehlovú, ktorá s ľahkosťou dáva Imrovi aj Angie výpoveď. Ivane sa to ani trochu nepáči, ale nemôže s tým nič urobiť. Timea je nielen dobrá zubárka, ale aj ukecaná a mimoriadne vtipná osoba, ktorá má samých prominentných klientov. Tomy musel prijať nový job, no má s ním veľké problémy. Dôchodca Igor si splní svoj chlapčenský sen a Ingrid sa tiež splní prianie - objaví sa u nich údajná milenka jej manžela.
Všeobecná synopsa - XVI. sezóna
Panelák je miesto, kde to opäť ožíva. Do života najznámejších obyvateliek paneláka, Ivany Švehlovej Schwarzovej (DIANA MÓROVÁ) a jej dcéry Terezky (SABRÍNA GRLÁKOVÁ), sa vracia nenávidená svokra. Jarmilka (HANA GREGOROVÁ) prinesie nielen spoločný biznis s Ivanou, ale aj nového muža, ktorý jej neveste poriadne zamotá život.
O priazeň divákov zabojuje aj štvorčlenná rodina kardiochirurga Jula, ktorá sa musí vyrovnať s partnerskou neverou, domácnosť čerstvého dôchodcu Igora s manželkou Oľgou či výbušná energia mladého dievčenského tria v podnájme.
Napätie do deja vnesie príťažlivý a tajomný Tomy, ktorý musí pred všetkými ochrániť malú Paulu a psíka Lea.
Príjemné spomienky v bare oživia novými príhodami Imro a Angie a panelákovú zostavu uzatvára osadenstvo zubnej ambulancie na prízemí.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist