DajTo

Zberateľ bozkov

28.3.2017 od 22:20 do 00:35

Krátka anotácia:
Dramatické pátranie polície po úchylnom únoscovi mladých dievčat sa dostáva do slepej uličky. Ich jedinou záchranou je odvážna lekárka, ktorej sa ako jedinej podarilo uniknúť nebezpečnému psychopatovi.
Anotácia:
Osem unesených žien. Všetky sú krásne, majú talent a hrozí im smrteľné nebezpečenstvo. Tri už boli brutálne zavraždené. FBI je v pohotovosti a do naliehavého prípadu vstupuje i skúsený detektív Alex Cross (Morgan Freeman). Vrah si vystriehol svoju ďalšiu obeť, mladú ambicióznu lekárku Kate McTiernanovej (Ashley Juddová), ktorú večer prepadol v jej dome.Kate sa však podarí uniknúť zjeho skrýše arozhodne sa spolupracovať spolíciou pri pátraní po nebezpečnom psychopatovi.
Dlhá anotácia:
Osem unesených žien. Všetky sú krásne, majú talent a hrozí im smrteľné nebezpečenstvo. Tri už boli brutálne zavraždené. FBI je v pohotovosti a do naliehavého prípadu vstupuje i skúsený detektív Alex Cross (Morgan Freeman). Vrah si vystriehol svoju ďalšiu obeť, mladú ambicióznu lekárku Kate McTiernanovej (Ashley Juddová), ktorú večer prepadol v jej dome. Uniesol ju do svojej skrýše v hlbokom lese a nadopoval neznámou drogou. Kate zisťuje, že násilník zadržiava niekoľko bezbranných žien súčasne a každú umiestnil v inej cele. Podarí sa jej s nimi viesť tajné rozhovory a zistiť základné informácie o zvrátenom vrahovi. Jej jedinej sa nakoniec podarí maskovanému psychopatovi, ktorý si hovorí Casanova, uniknúť. Doráňaná Kate podáva novinárom verejné vyhlásenie, v ktorom oznamuje zločincovi, že je pripravená na spoluprácu s políciou. Už ju nemôže ničím zastrašiť a viac jej ublížiť. Medzi unesenými dievčatami je aj Alexova neter Naomi (Gina Raveraová) a čas nemilosrdne beží. V hre je úplne všetko, pretože "zberateľ" je mimoriadne nebezpečný protivník...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist