Doma

Priatelia

27.3.2017 od 18:30 do 19:30

Zaujímavosť:
Monica sa stále nevie rozhodnúť, či urobila správne, keď namiesto Chandlera dala prednosť Richardovi, ktorý jej ponúkol manželstvo. Phoebe a Rachel trochu žiarlia na Monicu, pretože sa bude vydávať skôr než ony dve. Obe si myslia, že by bolo dobré mať v zálohe nejakého ženícha - náhradníka. Tiež im napadne, že bude najlepšie nič neponechávať náhode: do úvahy prichádzajú práve Ross a Joey. Chandler sa dozvedá o Richardovej ponuke a márne sa pokúša niekde nájsť Monicu. Tá podľa Joeyho zatiaľ odišla k rodičom, aby si ujasnila svoj vzťah k obom mužom...
Dojemného záveru šiestej série sa David Schwimmer nezúčastnil, lebo práve začínal nakrúcať seriál Bratstvo neohrozených.
VII. 1
Svoje zasnúbenie s Chandlerom chce Monica poriadne osláviť v reštaurácii niekde v meste. Onedlho však nachytá Rachel, ako sa bozkáva s Rossom a dobrá nálada ju preto rýchlo opustí. Oboch tiež obviní, že jej chcú prekaziť starostlivo vypracovaný plán na oslavu. Rachel sa neskôr priznáva, že sa doma cítila príliš opustená. Joey sa pripravuje na konkurz a robí všetko preto, aby vyzeral oveľa mladší, pretože rola v scenári mu predpisuje vek tínedžera. Phoebe má v hlave jedinú myšlienku: chce spievať na svadbe Monicy s Chandlerom.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist