JOJ Plus

Kosti I (18)

3.3.2017 od 08:50 do 09:45

Muž s kosťou
Doktorka Brennanová (EMILY DESCHANELOVÁ) a agent FBI Booth (DAVID BOREANAZ) vyšetrujú utopenie v národnom parku. Podľa legendy je pod hladinou ukrytý pirátsky poklad a jeden z jeho hľadačov sa zrejme stal obeťou zločinu...
Doktorka Temperance Brennanová (EMILY DESCHANELOVÁ) a špeciálny agent FBI Seeley Booth (DAVID BOREANAZ) prichádzajú do jedného z národných parkov na pobreží, kde sa utopil hľadač pokladov Ted Macey. Predtým mu však zlomili väzy. Mŕtvy držal v ruke 300 rokov starú kostičku z prsta muža, ktorý trpel syfilisom.
Podľa povesti park ukrýva starý pirátsky poklad a už celé roky sa ho dobrodruhovia pokúšajú nájsť. Ted Macey spolu s Gilesom Hardwickom (FREDERIC LEHNE) organizovali v parku najnovšie práce spojené s hľadaní pokladu a financoval ich boháč a dobrodruh Branson Rose (ROBERT FOXWORTH). Brennanová s Boothom zistia, že pri hľadaní bájneho pokladu zahynulo v parku doteraz už viacero ľudí.
Jack Hodgins (T. J. THYNE) z Jeffersonovho ústavu sa spustí v skafandri do šachty. Pomáha mu najlepší potápač Dan McGinnis (RODNEY ROWLAND), ktorému tu kedysi zahynul brat. Na dne šachty nájdu 300 rokov starú kostru muža, ktorý trpel niekoľkými chorobami, medzi inými aj skorbutom a syfilisom.
Kostru prevezú do Jeffersonovho ústavu, ale hlási sa o ňu investor Branson Rose, ktorý tvrdí, že mu patrí každý nález na pozemku národného parku. Ústav mu kostru muža nevydá, ale tá v noci z ústavu aj tak záhadne zmizne...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist